Дяволът носи Прада - Лорън Уайзбъргър

Дяволът носи Прада
Автор: Лорън Уайзбъргър
Обем: 397 стр.
Формат в мм.: 140х200
Издател: ИК "Intense"
Мека подвързия
Дата на включване: 2003-12-10
Нашата цена: 10.92 лв
 

Великолепен роман за най-чудовищната жена-шеф в историята на чудовищните шефове.

След дипломирането си Андреа Сейч получава работа, за каквато милиони момичета биха дали живота си - секретарка на Миранда Пристли - богата и бляскава светска дама с успешна кариера като главна редакторка на популярното модно списание „Рънуей". Андреа попада в свят, в който господстват „Прада", „Армани" и „Версаче", а негови обитатели са невероятно стройни, убийствено стилни жени и красиви мъже с елегантни пуловери и тесни кожени панталони, подчертаващи изваяните им мускулести тела - свидетелство за фанатично посещаване на фитнесзалата. Човек не би предположил, че с невероятна лекота Миранда може да превърне всекиго от тях в треперещо от страх, хленчещо хлапе.

Ежедневно и често до посред нощ търпението на Андреа е подложено на жестоко изпитание от капризната й шефка, която непрекъснато й възлага невъзможни задачи. До момента, когато Андреа осъзнава, че работата, за която мечтаят милиони момичета, заплашва да я унищожи. И че ако оцелее, то ще бъде с цената на собствената й душа.

„Дяволът носи „Прада" дава ново измерение на баналната фраза за „шефката от ада". Повествованието, което се води от името на Андреа и е изпълнено със завладяващо чувство за хумор и самоирония, разкрива истината за живота по върховете, за който само се загатва в клюкарските рубрики.