Word 97 - Джобен справочник - Николай Пенчев

Word 97 - Джобен справочник
Автор: Николай Пенчев
Обем: 509 стр.
Формат в мм.: 115x160
Издател: ИК "DuoDesign Ltd"
Мека подвързия
Дата на включване: 1999-08-02
Нашата цена: 3.64 лв
 

Книгата не е в наличност
Добре дошли в света на Word 97: Джобен справочник. Тази книга ви показва всичко за добрата страна и нищо от скучната страна на най-новата текстообработваща програма на Microsoft.

И така, какво е новото в Word 97? Всъщност нищо. Забъркани са някои нови неща и са прибавени малко визуални и звукови ефекти. Тази книга ви показва кое е важно, кое можете да пропуснете, и най-важното - как да използвате тази текстообработваща програма, за да изразите мислите си върху хартия. Като революционна промяна в компютърните текстообработващи програми, Word 97 не е нещо голямо. Така че нито има нещо ново, което да ви уплаши, нито пък имам намерение да ви плаша аз.

Истината е, че няма нужда да знаете всичко за Microsoft Word, за да го използвате. Вие вероятно не искате и да знаете всичко за Microsoft Word. Всичко, което искате да знаете, е простичкият отговор на един малък въпрос. След това можете да затворите щастливи книгата и да продължите пътя си. Ако това сте вие, то сте намерили книгата си.

Тази книга информира и представя. И има сериозен проблем. В края на краищата аз не искам да ви науча да обичате Microsoft Word. Вместо това се пригответе да попаднете на някои информативни, опростени обяснения как да си свършите работата, използвайки Microsoft Word.