Тайните на великите пирамиди - Владимир Бабанин

Тайните на великите пирамиди
Автор: Владимир Бабанин
Обем: 508 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Дилок"
Мека подвързия
Дата на включване: 2004-02-13
Нашата цена: 14.56 лв
 

Книгата не е в наличност
Защо са построени пирамидите? Какво ниво на знания е било необходимо, за да бъдат построени те? Каква роля изпълняват камерите, саркофазите и мумиите? Изследвайки многобройните величествени и монументални пирамиди в Африка, Азия и Америка авторът излага хипотези, които поразяват със своята задълбоченост и оригиналност. Ето една от тях: стъпаловидните пирамиди разкриват същността на човешката еволюция и предстоящата духовна трансформация.
На читателя предстои пътешествие в света на историческите загадки, свещената геометрия и астрономия, ще бъдат осветлени и част от обширните знания, които са притежавали древните, за да общуват и извън пределите на планетата Земя. Владимир Бабанин разказва и за извънземните цивилизации, които получават информация за Земята с помощта на пирамидите, дава описание на различните видове инопланетяни, за последните им посещения, както и начинът, по който те общуват помежду си.

Владимир Бабанин е роден през 1936 година. От 1963 до 1987 г. като офицер от Военнокосмическите сили на СССР взима участие в разработката и изпитанията на множество прибори и системи за управление и поддържане на живота в пилотираните космически кораби "Восток", "Восход", "Союз", "Буран" и различни орбитални станции. Живее и работи в Санкт Петербург.