Microsoft Internet Explorer 5 за 24 часа + CD - Джил Фрийз

Microsoft Internet Explorer 5 за 24 часа + CD
Автор: Джил Фрийз
Обем: 490 стр.
Формат в мм.: 165х230
Издател: ИК "Инфодар"
Мека подвързия
Дата на включване: 1999-08-21
Нашата цена: 13.20 лв
 

Тук ще намерите:

Създаване на собствени Web страници

Разширяване възможностите на електронната поща

Организиране на любимите Ви Web места

Търсене и намиране на информация в Iпtегпеt

Безопасна търговия в Iпtегпеt

СD-RОМ съдържа:

Пълна версия на Iпtегпеt Ехрlогег 5 и ISP софтуер

Adobe Acrobat Reader 4

Теn Minute Guide tо Travel! Planning оn othе Net и Теn Minute Guide Ю Busines Research оn thе Net

Използване на поредицата "Да научим сами за 24 часа"

Добре дошли в поредицата "Да научим сами за 24 часа"! Вие Вероятно си мислите, "Тия да не би да ме карат да седя цяла нощ за да науча този материал?". Разбира се, че не, съвсем не. Това е един нов начин на обучение: 24 едночасови урока, разработени така, че да поддържат интереса би и да ви карат да учите. Всеки едночасов урок има по няколко стари и няколко нови теми, които да ви помогнат да продължите.

Първите 10 минути от Всеки урок изброяват основните знания и уменията, които ще придобиете до края на часа. Вие ще знаете точно какво ще Ви донесе часът без никакви изненади.

След 20 минути ще бъдете запознати с много от най-новите свойства на конкретния продукт. В по-стоянно развиващата се компютърна сфера бързото опознаване на новостите може да Ви помогне неимоверно сега и в бъдеще.

Преди да са изтекли 30 минути ще сте научили поне една полезна задача. Много от тези задачи ползват предимствата на най-новите качества на приложението. При тях се използва щафетен подход, като Ви се казва точно кои менюта и, команди да използвате, за да достигнете целта.

След 40 минути ще видите, че много от инструментите, които познавате от сериите "Да научим ..." се срещат и тук В 24-часовата серия. Забележки и съвети предлагат специални трикове, които да на-правят работата ви по-бърза и по-продуктивна.

След 50 минути вече ще сте срещнали много нови термини. Никога досега новите технологии не са налагали толкова много нови думи и съкращения в езика, затова елементите нов термин, ще ви обяснят , всеки един от тях.

Отговори на най-често задаваните въпроси по темите ще намерите в рубриката "Въпроси и отговори".