Готов да убива - Андрю Лайънс

Готов да убива
Автор: Андрю Лайънс
Обем: 350 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Коала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2004-06-22
Нашата цена: 8.18 лв
 

На двайсет и три, Джейк Конасън има всичко. Красив, остроумен, целеустремен, от богато семейство на адвокат, самият той е отличен студент по право, скорошното му прехвърляне в Харвард е вече сигурно, заобиколен е от красиви момичета, а бъдещата му годеница Джордан е направо ослепителна... С една дума - Джейк има такъв живот, за който други хора са готови буквално на всичко - дори да убиват.
За да го запази - и той ще трябва да е готов на това.
Да убие.

Добре дошли в страната на мрака. Страхотният първи роман на Андрю Лайънс не само е силно пристрастяващо четиво, но и дълбоко спускане в дебрите на злото, което, осмелявам се да твърдя, се спотайва у всеки от нас. “Готов да убива” доказва отново, че човешката душа е пълна с неизвестни. Повярвайте ми – и оставете нощната си лампа да свети…
Кинки Фридман - автор на Мeanwhile Back

Дръжте се здраво - литературният вундеркинд дойде! Писателският дебют на Андрю Лайънс го утвърждава като майстор на психологическия трилър и интрига. Мрачен и неустоим като заглавието си, „Готов да убива" е бърз и изненадващ, изпълнен с жив диалог и зашеметяващо действие. Това е билет за първокласно преживяване.
Гейл Линдс автор на Мesmerized