Сблъсъкът на поколенията - Лин К.Ланкастър, Дейвид Стилман

Сблъсъкът на поколенията
Автор: Лин К.Ланкастър, Дейвид Стилман
Обем: 402 стр.
Формат в мм.: 150х220
Издател: ИК "Класика и стил"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2004-06-25
Нашата цена: 16.38 лв
 

Кои са те? Защо се сблъскват? Как да разрешим поколенческия ребус на работното място?

Традиционалисти, представители на бейби-бума, поколение Х, деца на хилядолетието

Ако работното ви място понякога изглежда като бойно поле, а колегите ви - чужди и непознати, не сте сами. Днес има четири различни поколения служители, които взаимно се фиксират с поглед през конферентната маса, и потенциалът за конфликт и объркване никога не е бил по-голям.
В тази завладяваща книга, изпълнена с прозрения, авторите хвърлят изключително нужната светлина върху въпроса как да се прекрачат поколенческите пропасти на работното място чрез разбиране на различията, които разделят поколенията.

Представителката на бейби-бума Лин К. Ланкастър е завършила с почести Университета на Минесота и е член на Phi Beta Kappa. Натрупала е опита си като консултант по корпоративните комуникации в компании като Соса-Соlа и Рillsbury, където е провеждала изследвания и е обучавала ръководните кадри на комуникационна стратегия. Лин е преподавала в училището по мениджмънт „Карлсън" към Университета на Минесота, а нейни трудове са били издавани в Тhе Futurist и Nations Bussiness.

Представителят на Поколението Х Дейвид Стилман е завършил с почести Университета на Уисконсин в Медисън, където получава бакалавърската си степен по комуникации и социология. Дейвид е карал стажа си в РrimeTime Live, след това пътува по света като репортер на радио СВS. Авангардната работа на Дейвид в областта на комуникациите му печели многобройни награди, включително медал от Уърлдфест, Хюстън, наградата на Нюйоркските фестивали и престижната награда „Клио".