Холистично лечение на Плутоновите кризи - Дона Кънингам

Холистично лечение на Плутоновите кризи
Автор: Дона Кънингам
Обем: 278 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Лира Принт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2004-09-11
Нашата цена: 8.19 лв
 

Дона Кънингам е международно известна астроложка и авторка на 13 книги — бестселъри в областта на астрологията, вибрационното лечение, духовното развитие и усъвършенстване. Носителка е на специален приз за обществена дейност от Колумбийския университет и престижната награда Regulus на Конференцията на Обединените астролози от 1988 г. Има тридесетгодишна практика като психотерапевт, като работи с различни лечебни методи - ароматотерапия, медитация, визуализация.

Ако не искате да се усъвършенствате духовно, не посягайте към тази книга. Защото е невъзможно да прочетеш онова, което авторката има да разкаже за Плутон, без да погледнеш дълбоко в себе си и в резултат да преосмислиш някаква част от живота си.

Дона Кънингам разглежда темата за плутонианеца, влиянието на Плутон и сферите на проявление на плутонианските проблеми. Авторката представя материала си с топлина и разбиране, но без да спестява отрицателните модели на поведение, непреклонно засягайки местата, където боли. За астролозите, чиито клиенти се нуждаят от помощ при Плутонови проблеми, Кънингам разглежда следните теми:

Вина, гняв и страх.
Емоционални тайни и техният принос за самоизолацията.
Кръвосмешение, изнасилване и домашно насилие.
Плутон и нуждата от власт и контрол.
Психологията в положение на жертва.
Смърт и трансформация.
Последствията от потискането и неизживяването на скръбта.

Изследвала не само диагностицирането на Плутоновите кризи, Дона Кънингам ни дава холистични способи за тяхното изцеление - твърдения, цветни есенции, ароматотерапия, упражнения за работа с чакрите, медитативни сеанси, - и ни показва как да използваме Плутоновите транзити за личностното си израстване.