Отровна приспивна песен - Ед О Конър

Отровна приспивна песен
Автор: Ед О Конър
Обем: 350 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Весела Люцканова"
Мека подвързия
Дата на включване: 2004-10-30
Нашата цена: 7.74 лв
 

Брокерът Макс Фалън е сексуален хищник, който затяга примката около последната си жертва. Късметът обаче му изневерява. Отмъстителен колега сипва наркотик в питието му и става причина Фалън да преживее нещо страховито. Попаднал в капана на спомените и илюзиите, той се превръща в чудовище и започва да вярва, че е превъплъщение на хиндуисткия бог Сома.

В същото време убийството на наркопласьора в Кеимбриджшър поставя началото на мъчителни изпитания за инспектор Алисън Декстър. Докато ръководи разследването, тя е принудена да се изправи пред два страховити призрака от собственото си минало: повторната поява на мъжа, отровил кариерата й, и спомена за един живот, който е погубила.

Бившият шеф на Декстър, инспектор Джон Андъруд, се връща на работа в криминалния отдел и научава за жестокото убийство на полицейския психиатър Джак Харви, който го е измъкнал от лапите на лудостта. Събитията стават още по-драматични след бруталното отвличане на съпругата на Джак Харви. Озадачен от начина на действие на убиеца, Андъруд се оказва въвлечен в ръководеното от Декстър разследване.

При сблъсъка на двата привидно несвързани случая наркотици, отвличания и ритуални убийства се сливат и прерастват в истински кошмар.