Кучката вкъщи. 26 жени разказват истината за секса, самотата, работата, майчинството и брака -

Кучката вкъщи. 26 жени разказват истината за секса, самотата, работата, майчинството и брака
Автор:
Обем: 350 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Изток Запад"
Мека подвързия
Дата на включване: 2004-11-03
Нашата цена: 10.01 лв
 

С остроумие и хумор, в проза, толкова поетична и силна, колкото и откровена, и изключително точна, тези интригуващи жени - на възраст, варираща между двадесет и четири и шестдесет и пет години, неомъжени или без деца, омъжени с деца или разведени четири пъти - предлагат подробности от своя живот, които никога не са изнасяли публично.
Резултатът е съкровено споделяне на преживявания, което може да подтикне, да учуди и да просветли. Това е звукът на колективния глас на успелите жени днес, в целия им гняв, изящество и слава.

"Каква книга - и за мъже, и за жени. Тук я няма горчивината, само красноречието на искреността. Различни гласове представят себе си откровено; в края на краищата има нещо толкова открито, толкова чистосърдечно в начина, по който тези жени представят своите версии за брака, работата, децата, развода, любовните истории и размера на дрехите, че читателят е изкушен пред такава правдивост да остави книгата и да каже "Благодаря".
Елизабет Строт, автор на"Ейми и Изабел"

"Много рядко се появява книга, която да ти напомни, че не си сама, че всичко, което мислиш, е истина и че ти не си луда. "Кучката вкъщи" е такава книга. Интелигентна, забавна, мъдра, честна и много вероятно - това го казвам от опит - книга на живота ти."
Синтия Каплан, автор на "Защо съм такава"