ОГАМИ. Как да променим съдбата си с помощта на келтския оракул - Пол Рийс Маунтфорт

ОГАМИ. Как да променим съдбата си с помощта на келтския оракул
Автор: Пол Рийс Маунтфорт
Обем: 366 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Шамбала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2004-12-05
Нашата цена: 10.92 лв
 

Магическата и мистериозна азбука, наречена Огам, е келтският еквивалент на руните и подобно на Таро и Идзин се използба като оракул, който може да предвиди съдбата ни и да предскаже нашето бъдеще. Наречени с имената на популярни дървета, 20-те букви на Огам притежават магически свойства и носят определени значения и древна мъдрост. Когато ги опознаете добре, ще видите, че тези дребни симболи са Ваш проникновен съветник и наставник и изясняват всички ситуации и страни от живота Ви.

Магическата и мистериозна азбука, наречена Огам, е келтският еквивалент на руните и подобно на Таро и Идзин се използба като оракул, който може да предвиди съдбата ни и да предскаже нашето бъдеще.
Наречени с имената на популярни дървета, 20-те букви на Огам притежават магически свойства и носят определени значения и древна мъдрост.
Когато ги опознаете добре, ще видите, че тези дребни симболи са Ваш проникновен съветник и наставник и изясняват всички ситуации и страни от живота Ви.

В тази книга ще намерите:

Мъдростта на Огамите: историята на дребната оракулска система на келтите и друидите - жива и действена от 1500 години
Поличбите на Огам: описание на значенията на 20-те дърбета- букви и четирите съкровища; техните характеристики и значения.
Хвърляне на Огами: как да подреждате поличбите и как да си напрабите сбой гадателски комплект
Влезте В бъдещето си, свържете се с природата и прибетстбайте мъдростта на келтите в жибота си с магическата писменост на Огам.