Да правиш секс, или - сандвич - Д-р Лора Шлезинджър

Да правиш секс, или - сандвич
Автор: Д-р Лора Шлезинджър
Обем: 280 стр.
Формат в мм.: 130x200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-02-26
Нашата цена: 6.88 лв
 

За автора
Д-р Лора Шлезинджър , консултант по брачна и фамилна терапия, е възпитаник на Колумбийския университет, където е направила докторат по физиология. Автор е на шест книги, бестселъри на Ню Йорк Таймс. Води популярно радиопредаване, което се слуша всеки ден от 20 милиона души. Живее в Южна Калифорния със съпруга и сина си.

Жените възприемат мъжете си като даденост и желаят да им придадат образ, който са изградили във въображението си. Често те харесват атлетични, амбициозни, пробивни и реализирани мъже, които прекарват по-голямата част от деня извън дома. Ако харесват тези мъже, защото се възхищават от качествата им и имат намерение да ги подкрепят, това е добре Но ако ги харесват, защото им е приятно да споделят славата им, и смятат, че по този начин ще се сдобият с признание и самоличност, това е лошо. Първото означава, че са направили добър избор. Второто означава, че тази връзка ще запали фитила на голяма експлозия.

Примери за НЕподходящи грижи за съпрузите
1. Обличате се не така, както когато търсехте баща за децата си.
2. Смятате, че ако не натяквате от сутрин до вечер на мъжа си и не го карате да се чувства като ваше дете, той няма да свърши нищо.
3. Забравяте, че сте имала съпруг и преди да се родят децата.
4. Вярвате, че винаги ще се намери друг мъж, който е по-хубав, по-мъжествен или по-атлетичен от вашия.
5. Дразните се, че мъжът ви не умее да чете мислите ви, но никога не казвате направо какво искате.
6. Пестите похвалите.