Астрология и прераждане - Доналд Йот

Астрология и прераждане
Автор: Доналд Йот
Обем: 256 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-03-16
Нашата цена: 9.10 лв
 

Книгата не е в наличност
Тази книга включва три отделни тома, в които Доналд Йот дава цялостно обяснение на кармичните индикатори в рождената карта, така че да можете да осъзнаете миналите си слабости и да ги превърнете в достойнства.
"Ретроградни планети и прераждане" дефинира ретроградния феномен, а след това разглежда движението на всяка планета през дванайсетте дома, като дава пълно обяснение на значението на планетата в нейното ретроградно положение. Авторът предлага начини, по които можем да преобразим тази негативна енергия.
"Интерсептирани знаци и прераждане" изследва всеки знак и неговия противоположен - тъй като интерсептациите се случват винаги по двойки - и как се проявяват във всеки дом. Интерсептираният знак представя областта, която не сме успели да развием в минали животи, и авторът показва как можем да развием качествата на този дом сега.
"Триъгълникът на Сатурн, Юпитер и Меркурий" разглежда Сатурн през домовете. Доналд Йот разяснява отношението на Юпитер и Меркурий към Сатурн във всеки дом, дава описание на метафизичната цел на това въплъщение и разкрива средствата, чрез които можем да се развием в по-съвършени човешки същества.