Пророчеството на богатия татко - Робърт Кийосаки, Шарън Лехтър

Пророчеството на богатия татко
Автор: Робърт Кийосаки, Шарън Лехтър
Обем: 271 стр.
Формат в мм.: 165x210
Издател: ИК "Анхира"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-04-09
Нашата цена: 9.10 лв
 

Защо най-големия срив на фондовата борса в историята тепърва предстои... и как бихте могли да се подготвите и да спечелите от него.

"Пророчеството на Богатия татко" отговаря на въпроса на всеки един работещ човек: "Ще се пенсионирам ли някога?"

Бъдете предупредени. С подвижността на фондовата борса в днешно време и с промените в корпоративна Америка милиони работници наблюдават как парите, които са пестили цял живот, се топят пред очите им. Пенсионните планове вече не гарантират бързият път към сигурното пенсиониране, но какви са алтернативите?

Богатият татко на Робърт Кийосаки предвиди тези нещастни събития преди повече от две десетилетия. Той прозря, че тези пенсионни програми ще причинят един от най-големите сривове в историята на фондовата борса. Срив, който все още дебне. "Пророчеството на Богатия татко" ще ви покаже как пенсионното финансиране ще засегне всички ни, независимо от възрастта и това, къде живеем.

Бъдете подготвени. Тази книга ще направи нещо повече от това да ви убеди, че предстои срив на фондовата борса. Ще ви научи как да изградите свой собствен Ноев ковчег, който да ви гарантира подслон в бурята и доходи от нея. И то добри доходи.