Юпитер ключ за растеж, благополучие и реализация на потенциала - Стивън Аройо

Юпитер ключ за растеж, благополучие и реализация на потенциала
Автор: Стивън Аройо
Обем: 375 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Лира Принт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-08-20
Нашата цена: 14.56 лв
 

Юпитер - повече от коя да е друга планета от рождената карта, поставя ударение върху бъдещето: Като предугажда, планира, усъвършенства и поема рискове въз основа на Вярата.

За Всеки човек Юпитер е важен ключ за растежа и - като управител едновременно на Стрелец и Риби - той е особено значим за индивидите, в чиито хороскопи тези знаци са подчертани.

Юпитер е най-пренебрегваната планета в астрологията -което е изненадващо, понеже той е не само най-голямото небесно тяло в слънчевата система, но и повече от коя да е планета показва къде можем да постигнем драматичен напредък и най-съществено да се усъвършенстваме.

Юпитер винаги ни подтиква към напредък и подобряване - да се придвижим отвъд настоящите граници към по-благоприятни и разширени цели.

Може би най-умаловажавана е Юпитеровата връзка с приемането на предизвикателствата в живота, което винаги е съществено и за материалния прогрес, и за максимализирането на личностните възможности за израстване и успех. Тази книга изследва как Юпитер ни показва пътя към:
- развиване на усет за бъдещите насоКи и стремления
- Как индивидът да възпита у себе си доверие и самоуважение
- Къде бихте могли да се възползвате от "обрата на съдбата" с цел да проявите вашия най-голям потенциал
- В коя област сте способни да имате специална широта на визията и интуитивно възприятие, които да доведат до по- задълбочена работа и разбиране.

Книгите на Стивън Аройо го направиха един от най-продаваните автори на психологическа астрология по целия свят. Неговите творби са удивително разбираеми и новаторски, разкривайки използването на астрологията като практически език на живота. Широкоизвестните книги на Аройо са му донесли Наградата на Британската астрологическа асоциация, Международния приз SUN на Обединението на Канадските астролози и отличието REGULUS на Обединената Конференция на астролозите.

Неговите писания са може би най-забележителни с тяхната уникална способност да изразяват сложни идеи на ясен, достъпен език, разбираем и за начинаещи, и за напреднали студенти, а читателите могат непосредствено да приложат авторовите прозрения в своето битие.

Книгите на Аройо получиха невероятно ентусиазирани отгласи от целия свят - те са преведени на повече от 11 езика.