Техники за лечение с кристали - Памела Луиз Чейс, Джонатан Полик

Техники за лечение с кристали
Автор: Памела Луиз Чейс, Джонатан Полик
Обем: 255 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Шамбала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-09-04
Нашата цена: 10.92 лв
 

Техники за лечение с кристали е достъпно и увлекателно ръководство, с чиято помощ можем да се потопим в необятния свят на кристалите - най-старите обитатели на нашата планета -и да открием пътя за своето личностно и духовно развитие.

Лечителите, шаманите и духовните водачи от древността до наши дни знаят и използват "вълшебните" възможности на кристалите. Молекулата на силиконовия диоксит, която изгражда кристалите, има свойството да превръща механичните трептения в електрически честоти и да поражда пиезоелектрически ефект. Енергийната система на човека -чакрите, аурата и акупунктурните меридиани -също е подвластна на този ефект и на способността на кристалите да пренасят, трансформират, усилват и складират енергия.

Книгата ще задълбочи нашата връзка и познание за духа на Земята - нашата жива планета - и ще ни научи как да постигнем хармония и щастие в живота си, да лекуваме себе си и околните, да преодолеем стреса, да виждаме и постигаме целите си и да открием смисъла на нашия живот с помощта на лесни и достъпни техники.