Радиестезия за начинаещи. Как да откривате вода, богатства и изгубени вещи - Ричард Уебстър

Радиестезия за начинаещи. Как да откривате вода, богатства и изгубени вещи
Автор: Ричард Уебстър
Обем: 186 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Дилок"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-09-25
Нашата цена: 16.38 лв
 

Смятам, че "Радиестезия за начинаещи" е изключително информативна, фактологична и една от най-добрите книги от типа "как да", които съм чел някога. За всички хора с отворено съзнание - задължително четиво, което моментално може да промени живота им.
Ури Гелер, радиестезист и екстрасенс

С този пълен наръчник по радиестезия лесно можете да локализирате злато, вода, нефт, артефакти, изгубени вещи - дори изчезнали хора, - когато следвате простите инструкции, представени в "Радиестезия за начинаещи". С експертните съвети и вдъхновение от Ричард Уебстър ще подобрите живота си по редица практически начини, като използвате радиестезията. Ще намирате скрити вещи, ще долавяте вредна радиация в средата си, ще диагностицирате и ще лекувате болести, ще развиете интуицията си -приложенията на радиестезията са почти безкрайни. Дори ще се научите да използвате радиестезията навсякъде и за всичко по света, без да напускате дневната си, като използвате най-лесната техника - радиестезията по карта. Изцеляване. Скрито съкровище. Отговори на трудни въпроси. Открийте множеството начини, по които радиестезията може да ви помогне, а след това я приложете незабавно в действие - с най-добрата книга, писана някога за начинаещи радиестезисти.

"Радиестезия за начинаещи" е съвършеното въведение в темата от признат експерт. Ако разполагах с тази книга преди две десетилетия, това щеше да ми спести години учене.
Док Хилфорд, радиестезист

Ричард Уебстър (Нова Зеландия) пътува по света, изнася лекции и провежда семинари по теми от сферата на свръхсетивното. Участвал е в телевизионното предаване Hard Copy ("Документи") и е автор на повече от тридесет книги.