Великите сили и SS. Шпионаж и диверсия - Д-р Павел Бъчваров

Великите сили и SS. Шпионаж и диверсия
Автор: Д-р Павел Бъчваров
Обем: 344 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Орбис-М"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-10-03
Нашата цена: 10.47 лв
 

След „Безмълвната гилотина", „Парола Хероин", „Пратеници на смъртта „По следите на неизвестното", „Три секунди тишина", „Писма от другия свят „Без съдебна присъда" и много други, с които авторът възпитаваше цели поколения, новата книга се посвещава на тези, които загиваха в борбата против Сталин, за да му попречат да завладее Европа и света.

Това посвещение на Виктор Суворов върви като главна идея в тази документална книга, която е по-страшна от криминална, защото е истинска. Хитлер и Сталин са приятели, докато се вкопчат помежду си в борбата за световна власт, но между тях върлуват без страх от смъртта Гешев, Ото Скорцени, Ромел, Мантойфел, цар Борис III, Иван Дочев и много доблестни царски офицери.

Разбира си навсякъде се промъква и предателството. Да го покаже в неговия истински, уродлив образ е втората идея на д-р Павел Бъчваров, който през целия си живот е жертва на агенти и борец против предателите.

Този невероятен живот на безкрайни битки е изложен между първите и последните думи на тази истинска, но страшна история.