Стратегически комуникационен мениджмънт - Руси Маринов

Стратегически комуникационен мениджмънт
Автор: Руси Маринов
Обем: 207 стр.
Формат в мм.: 170х240
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-10-19
Нашата цена: 11.18 лв
 

В книгата са демонстрирани приложни, иновационни подходи за формулиране и реализация на комуникационната визия, стратегиите, мисията и целите на модерните институции. Дава се отговор на въпроси като: как се променят моделите на стратегическо мислене при появата на мрежовите комуникации, какви са основните комуникационни конфликти и рискове за мрежовите, организационни структури. Дискутират се важни проблеми за съвременните икономики и общества като семантични форми за комуникация, структуриране и управление на комуникационни и информационни потоци във водещи световни компании, e-learning, e-training, управление на познанието (knowledge management), мениджмънт на съдържанието, технологични платформи за представяне на знания, информационни, мрежови роботи, комуникационни и информационни анализи.
Анализира се опитът на водещи в света институции и асоциации по комуникационен мениджмънт и стратегически комуникации, задаващи стандартите за комуникационно поведение на лидери и общности през XXI век.
Книгата е своебразно практическо ръководство за всички, които имат интереси в сферата на мрежовите комуникации, новите технологии, анализ и управление на комуникационни проблеми. Полезна е и за мениджъри, търсещи нови интелектуални модели за по-висока ефективност при управление на комуникационните и технологични потоци в съвременните организации.