Програмиране и Web дизайн с PHP5, Apache, MySQL. Том втори -

Програмиране и Web дизайн с PHP5, Apache, MySQL. Том втори
Автор:
Обем: 470 стр.
Формат в мм.: 170х225
Издател: ИК "Алекс Софт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-11-02
Нашата цена: 14.56 лв
 

PHP, Apache и MySQL са трите ключови софтуерни технологии с отворен код, формиращи основата на повечето действащи Web-сървъри днес. Това ново издание ви води из целия процес на създаване на сайт и показва всичко от инсталирането на PHP, Apache и MySQL до управлението на бази от данни, сигурност и интегриране с други технологии.

Тази книга показва едно работещо Web-приложение и множество подобрения в целия текст, давайки нова информация за възможностите и функциите на последните версии на продуктите MySQL 4.0.Х, РНР5 и Apache 2.0. Многоплатформеният подход адресира инсталирането и употребата както под Linux®, така и под Windows®, и са изследвани два типични Web-сайта, които могат да се използват повторно. Към края на книгата трябва да може да създавате добре проектирани, динамични сайтове с помощта на инструментите с отворен код.

Какво ще научите от тази книга
• Синтаксис, функции и команди на PHP, Apache и MySQL, и те могат да бъдат използвани заедно в разработването за Уеб.
• Всичко за манипулирането на данни.
• Предимствата на обектно-ориентираното програмиране с РНР5.
• Начини за използване на PHP за свързване на Уеб-страници базирани на HTML с база данни за предоставяне на динамично съдържание.
• Как MySQL лесно съхранява, актуализира и дава достъп до информация.

За кого е тази книга
Тази книга е за начинаещи, които са нови в PHP и трябва бързо да научат как се създават Web-сайтове с помощта на инструменти с отворен код. Основни познания по HTML биха били от полза, но не са задължителни.