XML Web Services. Професионални проекти -

XML Web Services. Професионални проекти
Автор:
Обем: 752 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "DuoDesign"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-11-03
Нашата цена: 22.75 лв
 

Използвайте XML Web услуги за решаване на реални професионални задачи.
С девет подробно разгледани проекта, “XML Web Services Професионални проекти” е вашият ключ към овладяване на силата на XML Web услугите. Всеки един проект разглежда разработката и внедряването на XML Web услуги с различен комерсиален инструмент и е базиран на ситуация от реалния живот. Чрез придобитите с тази книга умения ще можете да променяте проектите така, че да ги използвате за професионални цели.

СЪЗДАВАНЕ НА WEB УСЛУГАТА PRODUCT DETAILS
С този проект ще се научите да създавате Web услуги с Visual Basic® 6.0 и Microsoft") SOAP Toolkit. Ще се научите също да добавяте сигурност към Web услугата и да изграждате клиентски приложения, които постъпват защитената Web услуга.

СЪЗДАВАНЕ НА WEB УСЛУГАТА EXCHANGE RATE
В този проект ще дефинирате интерфейса на Web услуга в WSDL документ. Освен това ще създадете Web услуга и клиентско приложение от този WSDL документ с инструментите от комплекта SDK за платформата .NET.

СЪЗДАВАНЕ НА WEB УСЛУГА ЗА ОБМЕН НА ЗНАНИЯ
Този проект покрива някои понятия за напредналите в изграждането на Web услуги на ASP.NET с Visual Studio .NET и С#. Ще научите също как да добавяте сигурност към Web услуга на ASP.NET.

СЪЗДАВАНЕ НА WEB УСЛУГА С JAVA ТЕХНОЛОГИИТЕ
В този проект ще се запознаете със създаването на Web услуги за платформата J2EE™. Ще се научите ла създавате Web услуги със Sun® ONE Studio и Java Web services Developers Pack.

ПРОЕКТИРАНЕ И СЪЗДАВАНЕ НА WEB УСЛУГА С IBM® TOOIKIT
Този проект разглежда създаването на Web услуги с различни инструменти на IBM. Ще създадете Web услуги с IBM Web Services Toolkit и Websphere® Studio Application Developer и ще ги внедрите на сървъра Tomcat на Apache.

СЪЗДАВАНЕ НА WEB УСЛУГА C JDEVEIOPER
В този проект ще се запознаете с изграждането па Web услуги с JDeveloper на Oracle® и внедряване на Web услуга на Oracle9i Containers за J2EE.

СЪЗДАВАНЕ НА WEB УСЛУГА И МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ RENT-A-CAR
От този проект ще се научите да разработвате мобилни приложения, използващи Web услуги с Visual Studio .NET и комплекта с инструменти Mobile Internet Toolkit на Microsoft.