Алманах за дома и семейството, календар, прогнози и таро-оракул за 2006 и 2007 г. -

Алманах за дома и семейството, календар, прогнози и таро-оракул за 2006 и 2007 г.
Автор:
Обем: 278 стр.
Формат в мм.: 130x200
Издател: ИК "Аливго"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-11-04
Нашата цена: 5.92 лв
 

Скъпи читатели,

Започваме една поредица, с която се надяваме да ви бъдем полезни при решаване на различни проблеми във вашето ежедневие. Нашият Алманах ще бъде ваш довереник и съветник. В него ще намерите информация за по-важните църковни и официални празници, кои са магичните дни през всеки месец, за какво са благоприятни и от какво да се пазите. Алманахът ще ви насочва как да сте в синхрон с лунните фази и да постигате максимален ефект с минимални усилия и време. Съветите и гаданията за различни случаи са отглас от народната мъдрост, съхранила в слово повтарящите се закономерности в големите и малките цикли, през които преминава животът ни. Хороскопите и тестовете, включени в Алманаха, ще ви помогнат да опознаете себе си, да откриете с кои растения и билки сте съвместими, за да използвате максимално тяхната благотворна и целебна сила.

Включили сме и универсална лунна диета, която ще ви помогне да разберете към кой тип принадлежите и как да се храните, за да сте здрави, със стройна фигура и бодър дух. Специален раздел е посветен на енергийната защита, на камъните-талисмани и амулети, на силата на кристалите и ролята им в живота на всеки човек.

Книгата е полезна за цялото семейство, защото дава отговори на въпросите, които ни съпътстват в ежедневието, както и лесни, изпитани рецепти за различни случаи. Ако намери място в домашната библиотека, тя ще ви служи винаги, когато се нуждаете от съвет.