Българско-английски и английско-български разговорник + CD - Алан Кахълмайер, Нели Стефанова

Българско-английски и английско-български разговорник + CD
Автор: Алан Кахълмайер, Нели Стефанова
Обем: 238 стр.
Формат в мм.: 120х165
Издател: ИК "Византия"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-11-09
Нашата цена: 9.10 лв
 

Настоящият звуков разговорник е уникално издание, което ви дава следните възможности:
Първо: Да усвоите английския език в степен достатъчна, за да водите разговор на различни теми. Съавторът Алан Кахълмайер отразява езика такъв, какъвто наистина ще го чуете в реалния живот. Разговорникът е систематизиран според азбучния ред на темите, а в звукозаписа материалът е подреден според увеличаване трудността на езиковия материал. Записът е направен изречение по изречение - първо на български, после на английски език. Допълнително е включена и „Английска граматика". В главата „Основни езикови конструкции" е предложна система от често употребявани фрази (озвучени в звукозаписа). Чрез замяна на една от думите в тези изречения, можете да получите безкрайно много нови изрази.
Второ: Ако вече владеете езика в някаква степен, можете да попълните познанията си с разговорни изрази, които ще направят изказа ви по-практичен и по-лесно разбираем.
Трето: Разговорникът дава възможност на вашите англоговорящи приятели да научат малко български език или да ви партнират в разговора, като използват транскрипцията на българските думи с латиница. На стр. 52 се намира глава „Българска граматика", написана на английски език.