Нумерология за всички - Лиа Робин

Нумерология за всички
Автор: Лиа Робин
Обем: 232 стр.
Формат в мм.: 140х210
Издател: ИК "Лира Принт"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-11-18
Нашата цена: 10.92 лв
 

Нумерологията е прост метод за анализ на характера и предсказване на бъдещето. Съвременната теория за числата се основава на питагорейските и кабалистичните принципи, но е повлияна от християнския числов символизъм на Средновековието и от опитите на Ренесанса да хвърли мост между класическата философия и християнската култура.
Според западната нумерология действителността е математически конструирана и всички явления практически представляват числа. Така че е възможно характерът и съдбата на всеки индивид да бъдат изразени в числа - това е първият принцип на популярната нумерология. Според втория, името представлява вашата идентичност и разкрива какви личности сте всъщност.
Освен символизма на числата от 1 до 9 според традиционната теория за числата, книгата съдържа и техния анализ с помощта на 12 различни критерия, както и един уникален метод за прогностика за всеки ден, който ще ви позволи да планирате и избирате заниманията си. Ще би бъде забавно да проследите как това се вписва в ежедневието ви.
Последната част от книгата описва нумерологичната съвместимост между членовете на една двойка.

Лиа Робин изучава езотерика и мистицизъм в Индия и Тибет, където тя е привлечена от нумерологията. След години теоретични занимания и практикуване, Лиа Робин написва пет книги, в които споделя, наученото.