Най-добрият начин да научим астрология. Том 6. Хорарна и елективна астрология - Марион Марч, Джоан Макевърс

Най-добрият начин да научим астрология. Том 6. Хорарна и елективна астрология
Автор: Марион Марч, Джоан Макевърс
Обем: 272 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2005-12-27
Нашата цена: 14.56 лв
 

Книгата не е в наличност
Хорарната астрология е изкуството да се тълкува и изчислява карта за момента, който ви интересува. Хороскопът може да разкрие отговора на всеки един въпрос, включително и намирането на изгубени вещи! Елективната астрология използва астрологичните принципи, за да избере момента за "раждане" на нещо - независимо дали дете, бизнес, брак, работа, пътуване и т.н. Както и досега, авторките са ненадминати в ясните обяснения, подкрепени с изобилие от примери. Дадени са някои карти-тестове с отговори в края на книгата с цел затвърждаване на вашите познания и увереност.
Тази книга може да се нарече "Хорарна и елективна астрология на XX век". Авторките използват всички планети (включително Уран, Нептун и Плутон) и активно включват "новите" владетели, а не само старите. Извлечено е най-доброто от астрологичната традиция, подкрепено с яснота и логика. Даден е много опростен начин да се работи хорарна астрология, който е превъзходен в извличането на отговори от хорарната карта. Нагледните описания показват как да определим отговори "Да" или "Не" на въпроси, които варират в широк диапазон: дали да се направят инвестиции, дали да се продаде или купи нещо, дали даден отбор ще спечели, дали да наемем даден човек и т.н.
Тази книга ще ви даде цялостно разбиране за всички правила, изключения и специални случаи в хорарната и елективната астрология.