Специално лечение - Нанси Фишер

Специално лечение
Автор: Нанси Фишер
Обем: 516 стр.
Формат в мм.: 105х180
Издател: ИК "Унискорп"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-01-30
Нашата цена: 6.37 лв
 

Трилър с напрегнати ситуации, тревожно действие и неподозиран финал.

Робин Кенеди е очарователна репортерка в едно списание, известна с репутация на майстор по измъкване на отговори от събеседниците си. Отдавна я гложди да се срещне с мистериозния предпиемач Морган Хъдсън и да му зададе множество въпроси. Той е собственик на бейзболен отбор, печелещ една след друга всички възможни титли. Всеки иска да узнае каква е тайната на невероятния успех на неговите бейзболисти.

Д-р Адам Солт, подозира методите на Хъдсън и е сигурен, че има доста неизвестни в тренировките на играчите. Минава му през ума, че може да се използват нерегистрирани биостимуланти, предизвикващи невероятната им сила и комбинативност. Ала когато наблюдава как играчите внезапно изпадат в неконтролируемо състояние на ярост и гняв и започват да се държат странно, и се извършва необяснимо убийство, д-р Солт е сигурен че става въпрос за престъпление.

Робин и Адам тръгват по следите на непонятните случки в историята на отбора, за да стигнат до замисъла на изкусния интелигентен убиец. Тяхната сериозна следа се надпреварва с времето и изважда наяве медицинско чудовище, предвръщащо нормални хора в супермени… или злощастни жертви в трупове…

“Нанси Фишер диша във врата на най-добрите разказвачи на странни медицински случаи и нищо чудно да ги изпревари.”
Стюарт Уудс