Пряко действие - Джон Вайсман

Пряко действие
Автор: Джон Вайсман
Обем: 366 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Атика"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-02-27
Нашата цена: 8.18 лв
 

В този страхотен трилър Джон Вайсман (6 пъти начело в класацията за бестселъри на „Ню Йорк Таймс") дръпва покривалото на една от най-болезнените тайни на Вашингтон. ЦРУ не изпълнява основната си мисия. Управлението е неспособно да доставя действена и навременна разузнавателна информация за глобалната война срещу терора затова възлага работата на частни изпълнители.

”Никой не пише по-добре за потайния и мръсен свят на ЦРУ и черните операции.” Джоузеф Уамбо

Том Стафорд, бивш оперативен служител от Антитерористичния център на ЦРУ, трябва да се надбягва с хронометъра между Вашингтон, Париж и Близкия Изток в тази невидима война. Няколко зловещи атентата в Израел и ивицата Газа подсказват, че Ал Кайда си е намерила гениален бомбаджия и подготвя масирана атака срещу САЩ и Запада. Том Стафорд трябва да се промъкне „под радара", за да го открие и неутрализира. И едновременно с това да води битка срещу директорския етаж на ЦРУ, където отчаяно искат той да се провали. Дори с цената на предателство.

”Вайсман прониква най-дълбоко в шпионажа: триковете на занаята и героите те карат да настръхнеш.” Сеймур Хирш, носител на наградата “Пулицър”

Джон Вайсман, бивш разследващ журналист, е един от най-известните автори на трилъри в света. В сътрудничество с Ричард Марчинко, той създава серията СВИРЕПИЯ. Четирите му книги за ЦРУ са отличени с много награди. Той води авторска колонка за „черните операции" на ЦРУ в Military.com.

”Четивно като най-добрите романи на Кланси…” Washington Times