Оптималното мислене. Как да стигнем върха на възможностите си - Розалин Гликман

Оптималното мислене. Как да стигнем върха на възможностите си
Автор: Розалин Гликман
Обем: 312 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Изток Запад"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-03-10
Нашата цена: 10.01 лв
 

Оптималното мислене: стъпка по-напред от позитивното мислене.

Имате ли най-доброто, което животът предлага, или сте затънали в живот, изпълнен с компромиси и заместители?
"Оптималното мислене" е книга за всички, които желаят да постигнат максималното, на което са способни, и да получат най-доброто от живота. Ако сте решили да подобрите живота си, като използвате максимално мисленето си, значи оптималното мислене е за вас!
Мнозина биха желали да изживеят най-прекрасната интимна връзка, но се оказва, че са се примирили с нещо по-посредствено. Други искат да постигнат максималното в професията си, но не отбелязват особен напредък. Те си мечтаят за всичките блага на финансовия успех, а същевременно са притиснати от оскъдните си средства. Трети пък се съсипват от работа, попаднали на неподходящото място, неудовлетворени и в семействата си.
"Оптималното мислене" не е просто поредната книга за себеусъвършенстване. Тя е вашият пълен наръчник, който ще ви помогне да достигнете най-съвършената си форма – квантовия скок! Тази книга не прави предположения за онова, кое е важно за вас, а ви предлага подход, чрез който сами да откриете най-важните си приоритети и да достигнете до решения. Тук ще научите как да задавате най-подходящите за вас и останалите хора въпроси и как да се възползвате максимално от съществуващите условия. Книгата ще ви научи да мислите така, че да си осигурите това, което искате в живота.