Даоистки сексуални тайни. Енергийни техники за усилване на сексуалната мощ, оптимизиране на здравето и удължаване на живота - Мастър Дзиен Цетнерсан

Даоистки сексуални тайни. Енергийни техники за усилване на сексуалната мощ, оптимизиране на здравето и удължаване на живота
Автор: Мастър Дзиен Цетнерсан
Обем: 400 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Шамбала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-03-21
Нашата цена: 14.56 лв
 

Според древните източни традиции даоистките сексуални тайни са в основата на човешкото щастие и хармония. Те са били разработвани в продължение на векове. Безброй майстори - даоисти са ги използвали за диагностика, терапия и лечение на различни болести.

Тази забележителна книга разкрива пред читателя съкровените тайни на "нефритовия ствол" и "нефритовата врата", които символизират обмена между мъжката и женската енергия. Безкрайната мощ на тази извечна жизнена сила е илюстрирана с много енергийни упражнения.

Мастър Дзиен Цетнерсан работи повече от 30 години в областта на Традиционната китайска медицина. Той е признат и уважаван международен майстор по карате, член на Световната организация по Акупунктура в Пекин и практикуващ цигун терапевт.
С много любов той отправя към своите читатели следното послание: "Казвайте си всяка сутрин: "Поздравявам този ден със сърце, пълно с любов, затова ще успея във всичко". След това си кажете мълчаливо: "Аз обичам сексуалността и вече не се страхувам от нея".