Изпълнението. Новата теория на управление и организация - Лари Босиди, Рам Чаран

Изпълнението. Новата теория на управление и организация
Автор: Лари Босиди, Рам Чаран
Обем: 290 стр.
Формат в мм.: 150х220
Издател: ИК "Класика и стил"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2006-03-22
Нашата цена: 16.38 лв
 

„Ако искате да станете изпълнителен директор - или ако вече сте изпълнителен директор и искате да запазите работата си - прочетете “Изпълнението” и приложете в практиката нейните принципи."
Майкъл Дел, председател и изпълнителен директор на Dell Computer Corp.

„И най-добре обмислените планове на света не биха стрували дори хартията, на която са написани, ако не можете да ги приведете в действие. Тъкмо за това става дума в тази книга. “Изпълнението” е добре написана и дава надеждни практически съвети за това как да накараме нещата да се случат. Напълно си струва прочитането."
Ралф С. Ларсън, председател и изпълнителен директор на Johnson&Johnson

Много хора, казва Лари Босиди, разглеждат изпълнението като детайлна работа, която е под достойнството на един бизнес ръководител. Тъкмо обратното - тя е най-важната работа на ръководителя.

Изпълнението е най-същественият неизразяван гласно въпрос в света на бизнеса днес. А неговото отсъствие е единствената най-голяма пречка към успеха и причината за повечето разочарования, които погрешно биват приписвани на други фактори.

Изпълнението е „липсващата брънка от веригата между мечтите и действителността" и в това си качество е най-важната грижа на човека, който ръководи бизнеса.