Послания на Владиците. Слово на мъдростта - Татяна Микушева

Послания на Владиците. Слово на мъдростта
Автор: Татяна Микушева
Обем: 348 стр.
Формат в мм.: 160х230
Издател: ИК "Данграфик"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-03-29
Нашата цена: 8.19 лв
 

Възнесените Владици са работили с човечеството през всички времена по цялата Земя. Когато възниква необходимост за предаване на послания и нови учения, те намират духовно възприемчиви хора и ги обучават. Владиците използват тези посланици за предаване на своята светлина и духовни благословения, които спомагат за преображението на онези, които слушат техните съобщения.
Тази книга е съставена от диктовките, давани от Възнесените Владици чрез Посланика Татяна Микушина, всеки ден от 4 март до 30 юни 2005 г.
В тях Владиците дават препоръки и наставления, свързани със сегашната, конкретна историческа ситуация в Русия и в целия свят.
Освен това те съдържат уникални знания за действието на закона за кармата и пътя на посвещенията, за особеностите на новия етап на развитие, пред който се намира човечеството днес. Знанията и Ученията в тези диктовки ще доведат до промени в съзнанието на всеки, който се заеме сериозно с тяхното изучаване. Издигането и разширяването на съзнанието на хората ще промени към по-добро и света, в който живеем.