Неустоимото предложение - Марк Джойнър

Неустоимото предложение
Автор: Марк Джойнър
Обем: 232 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Изток Запад"
Твърда подвързия
Дата на включване: 2006-04-20
Нашата цена: 10.92 лв
 

Моята прогноза е, че с увеличаването на задлъжнялостта и с нарастването на броя на по-добре осведомените потребители благодарение на безпрецедентния достъп до информация, предоставен от Интернет, обществената толерантност към маркетинговите методи от миналото драстично ще спадне.

Един разгневен и добре осведомен клиент е опасен враг за всеки представител на света на маркетинга.

Скоро бизнесът отчаяно ще търси алтернатива.

Тази книга предлага не просто някаква алтернатива, а единствената алтернатива. Този метод за провеждане на маркетинг се е доказвал много пъти, но досега не е бил назоваван. С помощта на този метод вие ще можете да сключите сделката буквално в главата на бъдещите си клиенти, в рамките на първите три секунди от общуването им с вас.
Нарекох този метод неустоимото предложение и в следващите страници ще го разгърна и подробно ще го анализирам, така, че вие да можете незабавно да го приложите в собствения си бизнес със зашеметяващ ефект. Тази книга ще се превърне във ваш незаменим помощник в наближаващата битка за оцеляване в бизнеса през двайсет и първи век. Пренебрегнете ли нейните съвети, кризата няма да ви пощади.