Microsoft Word 2000 стъпка по стъпка + CD -

Microsoft Word 2000 стъпка по стъпка + CD
Автор:
Обем: 548 стр.
Формат в мм.: 165x230
Издател: ИК "Софт Прес"
URL: www.soft-press.com
Мека подвързия
Дата на включване: 1999-11-01
Нашата цена: 8.65 лв
 

Този учебен комплект е изграден върху уникалната, насочена към успеха, система за обучение на Microsoft, гарантираща 100% усвояване на материала.

Професионалните преподаватели на Microsoft чрез ясни и целенасочени уроци ви поставят в реална работна среда. Комбинацията от учебник, мултимедийно обучение на български език и тестове за самостоятелна работа ви обучават за броени часове как най-добре да използвате огромния потенциал на Word 2000.

Номерирани инструкции ви показват най-бързите и добри начини да постигнете целта

Бутони, икони и илюстрации ви обучават визуално

Бърз справочник ви помага лесно да намирате нужната информация

Полезни съвети ви разкриват алтернативни техники за работа

Мултимедийни филми превръщат компютъра във ваш персонален учител

С тази книга и Microsoft Word 2000:
- Започнете работа с Word 2000-научете как да използвате менютата на Word и бутоните от лентите с инструменти; как да копирате, премествате и форматирате текст; сменяте шрифтове, размери и ефекти на шрифтове, добавяте рамки, създавате точкувани и номерирани списъци, добавяте картинки и осветявате текста - всичко това само с натискане на няколко бутона от лентите с инструменти!
- Усъвършенствайте дизайна на вашите документи-прилагайте теми и създавайте стилове, за да промените външния вид на отделни части от документа; използвайте шаблони (templates) и електронни формуляри, за да рационализирате работата си; автоматизирайте изпълнението на задачите, използвайки макроси.
- Придобийте професионални похвати за редактиране- проследявайте поправките в документ; добавяйте и редактирайте коментари; записвайте и сравнявайте версии на документите; защитете документите си чрез пароли; използвайте изглед Outline и главни (мастер) документи, за да подобрите организацията на документите си.
- Създайте професионално изглеждащи документи-циркулярни писма и пощенски пликове с помощта на функцията за сливане на документи; оформете по най-добрия начин доклади, новинарски бюлетини, Юридически, счетоводни и др. документи.
- Използвайте средствата за работа с Интернет-създайте привлекателни Web страници; записвайте и редактирайте документи в НТМL- формат; вмъквайте данни в Web страници.

Всички упражнения, илюстрации и мултимедийни филми са на български език