Кралят на стоманата. Олигархическа сага - Юлия Латинина

Кралят на стоманата. Олигархическа сага
Автор: Юлия Латинина
Обем: 294 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Ера"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-05-15
Нашата цена: 8.19 лв
 

Тук закони няма – само лични интереси.
Тук бизнес не се прави – води се война.
И държавата не съществува.
Тук най-важните думи са печалба и загуба.

Единствен господар е генералният директор на Ахтарския металургичен комбинат Вячеслав Изволски. Находчив, безскрупулен и жесток, той е Кралят на стоманата. В джунглата на приватизацията Изволски става собственик на комбината, подкупва губернатора и градската милиция и си осигурява безметежен и охолен живот.
Засега.
Добре режисираната миньорска стачка и тези, които стоят зад нея, са на път да съсипят неговото предприятие и сериозно да объркат плановете му. В това отдалечено кътче на новата руска империя се появява Денис Черяга – следовател от Главната прокуратура. В размириците и престрелките, съпътстващи стачката, братът на Денис е убит. Следователят тръгва сам по пътя на истината. И Съдбата го среща с Вячеслав Изволски…

С “Кралят на стоманата” започва руския епос на “новото време” ОЛИГАРЧЕСКА САГА. Авторката Юлия Латинина е най-популярният разследващ журналист в Русия. Амбициозна и настъпателна, я понякога използва “нестандартни” средства, за да се добере до желаната информация. Материалите й са болезнено откровени и скандализиращи, с което печели възхищение, но и много врагове.