Шън шу - гадаене с монети. Древен китайски оракул на свещените числа - Джуге Лян

Шън шу - гадаене с монети. Древен китайски оракул на свещените числа
Автор: Джуге Лян
Обем: 422 стр.
Формат в мм.: 165х235
Издател: ИК "Шамбала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-06-12
Нашата цена: 18.20 лв
 

Изтъкана от митове и природни явления, пронизана от неумиращи с времето мъдрости, книгата “Шън шу - оракул на свещените числа” - е била създадена преди почти 2000 години. Нейният автор, Джуге Лян, мислител, поет, музикант, държавник и пълководец, един от най-знаменитите герои на Китай и до ден днешен е почитан като гений. Увенчал себе си с тайнственото име "Дремещия Дракон", той е изключителен военен стратег и се нарежда до авторите на известните китайски трактати за военното изкуство - "Сундзъ" и "Удзъ". Съвременниците му са вярвали, че той притежава магически способности.

Този необикновен човек ще ни научи:

- Защо отговорът се съдържа в самия въпрос.
- Как да използваме 384 свещени числа и техните послания.
- Как чрез тази лесна и достъпна техника за гадаене можем да избегнем неприятностите и да изпълним живота си с щастие, хармония, любов и късмет.

Оракулът е като своеобразен фотоапарат и колкото по-точно настроим "обектива" (въпроса), толкова по-ясно ще бъде полученото "изображение" (отговорът). Ако следваме посланието на Джуге Лян: "Прави всичко по силите си, за да намериш истинския път!", животът ни ще стане много по-пълноценен и изпълнен със смисъл.