100 начина да мотивираш другите - Стив Чандлър, Скот Ричардсън

100 начина да мотивираш другите
Автор: Стив Чандлър, Скот Ричардсън
Обем: 272 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Изток Запад"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-06-13
Нашата цена: 9.10 лв
 

Не вярвайте на всичко, което прочетете в тази книга.
Независимо, че съдържанието на 100-те отделни части е получено направо от реалния опит в обучаването и консултирането на хора, няма да спечелите нищо, докато се питате дали вярвате на всяка от тях. Не вярата е пътят към успеха тук, а практиката.
Просто изберете няколко от тези 100 опитани и доказани начина да мотивираш другите и ги използвайте. Пробвайте. Вижте какво ще се получи. Разгледайте резултатите. Това е, което ще ви даде каквото наистина искате: мотивирани хора.
Повечето хора, с които се срещаме, правят неща, които не се получават, защото се опитват да мотивират другите като стоварват върху тях своите притеснения. Родителите правят това постоянно. Същото правят и мениджърите и ръководителите на работното място. Те се тревожат от лошото представяне на техните хора и затова прехвърлят тази тревога върху тях. Днес изнервени и притеснени хора да търсиш!
Прехвърлянето на вашето притеснение върху някого мотивира този човек, но само да избяга по-далеч от вас – колкото се може по-бързо. То изобщо не мотивира хората да правят онова, което вие искате от тях. И изобщо не им помага да дадат най-доброто от себе си.
Нека тази книга ви донесе толкова удоволствие, колкото ни достави писането и. Надяваме се като нас да откриете, че ръководенето на хора може да бъде забавно, разделено на 100 части.