Фън Шуй за тялото. Древната китайска наука за изучаване на тялото - Чаосю Чън

Фън Шуй за тялото. Древната китайска наука за изучаване на тялото
Автор: Чаосю Чън
Обем: 222 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Шамбала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-07-21
Нашата цена: 10.92 лв
 

Фън Шуй за тялото е дребна даоистка традиция, която използва различни техники, за да разкрие връзката между характера на човека и външния му вид. Можем да си спестим много болка и неприятности, ако разгадаем характера на хората около нас, Вглеждайки се в чертите на лицето, формата на ръцете, структурата и стойката на тялото. С помощта на Фън Шуй за тялото можем да открием идеалния партньор, да осъзнаем какво поражда проблемите в настоящата ни връзка и как можем да ги преодолеем или да намерим най-подходящите за нас сътрудници в бизнеса.

Фън Шуй за тялото ни учи как всеки физически аспект може да бъде отчасти отговорен за нашето щастие или нещастие, здраве или болест, богатство или бедност, но нито едно обстоятелство не е фатално и може да бъде променено, за да се изпълни животът ни с щастие, хармония, любов и късмет

Израснала в Тайван, Чаосю Чън е добре запозната с будизма, даоизма и с техниките на йога. Композитор, писател и международно признат консултант по Фън Шуй, тя разделя времето си между Рим и Мюнхен.