Последният в списъка - Джон Мейлър

Последният в списъка
Автор: Джон Мейлър
Обем: 350 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Атика"
Мека подвързия
Дата на включване: 2006-11-30
Нашата цена: 8.18 лв
 

Операция на Агенцията за борба с наркотиците в Маями се превръща в кошмарен провал. Вместо кокаин за милиони специалният екип на АБН среща група колумбийски килъри. В престрелката загиват няколко агенти, а шефът на групата Пол Мастерсън едва оцелява. С кариерата му е свършено. Но кошмарът продължава.
Някой избива семействата на оцелелите агенти. Осем души – жени и деца – загиват по ужасяващ начин. Последният в списъка е Пол Мастерсън. Неговото семейство също трябва да умре. Чудовището е Мартин Флечър, бивш „чистач“ и инструктор от специалните части, когото Пол Мастерсън е вкарал в затвора заради двойна игра. Но Флечър знае твърде много за „черните операции“ и някой организира бягството му. След което му осигурява операция в частна мадридска клиника.
Започва смъртоносна хайка за Флечър, чието лице никой не познава. Живата примамка са жената и децата на Мастерсън. Без да го знае, примамка е и самият Пол Мастерсън. Защото за АБН това е най-добрият начин да се отърве едновременно от двама души, които знаят прекалено много.