Пробуждане на световното сърце - Енодия Джудит

Пробуждане на световното сърце
Автор: Енодия Джудит
Обем: 396 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Гуторанов"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-02-24
Нашата цена: 12.74 лв
 

Енодия Джудит е пророк на нашето време. Авторка е на Източно тяло, западен ум. Колелата на живота и Пътуване през седемте чакри, които се превърнаха класически четива, а през последните години е вдъхновяващ и ангажиращ лектор по целия свят. Нейната силна проницателност сочи пътя към едно изпълнено с надежда бъдеще за човечеството.

"Науката разкри, че планетата е навлязла в шестото мисово измиране на нейните организми - този път пряк резултат от човешкото поведение. Енодия Джудит показва проницателно как сме достигнали до този кръстопът и как, ако променим нашите представи за живота, можем да излекуваме околната среда и себе си. Прочетете тази книга и помогнете да спасим нашия свят."
Брус Липтън автор на „Биология на вярата"

За първи път от ледниковата епоха, пет милиарда години по-късно, човечеството е способно да повлияе, за добро или зло, върху траекторията на еволюцията. Това изисква огромна отговорност и зрелост на сърцето, и в тази революционна книга Енодия Джудит чертае предизвикателствата и възможностите пред съвременния човек.

Тя показва, че, както във всички преходи досега, човечеството преминава през ритуал - от любов към властта към власт на любовта. Това посвещение ще изкорени и преобразува всеки аспект на човешката цивилизация. То ще изиска от човечеството нов мит, такъв. който утвърждава сътрудничество вместо конкуренция, контрол на раждаемостта вместо безразборно размножаване, взаимопомощ вместо експлоатация и мрежи вместо пазари. Пробуждане на световното сърце е наръчник за това посвещение и формулира идея за следващата ера.