10 примерни теста за кандидат-студенти. Единен Приемен Изпит - обща част. Български език и езикова култура. Математика - Татяна Ангелова, Гергана Дачева, Йовка Тишева

10 примерни теста за кандидат-студенти. Единен Приемен Изпит - обща част. Български език и езикова култура. Математика
Автор: Татяна Ангелова, Гергана Дачева, Йовка Тишева
Обем: 158 стр.
Формат в мм.: 200х265
Издател: ИК "Регалия 6"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-03-27
Нашата цена: 10.92 лв
 

Книгата не е в наличност
Книгата съдържа 10 примерни теста по програмата за Единния приемен изпит (ЕПИ), обща част - български език и езикова култура и математика, който е въведен като форма на кандидатстудентски изпит от УНСС - София, Стопанска академия „Д. А. Ценов" - Свищов, и Икономически университет - Варна.

Тестовите варианти включват по 40 задачи с избираем отговор. Към всеки тренировъчен тест има инструкции за работа, ключ за верните отговори и карта за самооценка. За повечето от задачите е дадена и допълнителна информация. Предложените примерни тестови варианти дават възможност на кандидат-студентите да установят степента на своята подготвеност по изпитните теми, да си изработят стратегия за решаване на тестови задачи, да определят оптималното си време за работа, да придобият увереност в собствените сили и да се справят успешно с изпитните тестове.

Книгата е предназначена за кандидат-студентите, които ще кандидатстват в УНСС и икономическите висши училища, но тя може да се ползва от всички, които се подготвят за изпити по български език и по математика.