AutoCAD14 - експертни отговори - Елън Финкълстийн, 1999

AutoCAD14 - експертни отговори
Автор: Елън Финкълстийн, 1999
Обем: 397 стр.
Формат в мм.: 165х230
Издател: ИК "Техника"
Мека подвързия
Дата на включване: 1999-11-26
Нашата цена: 14.56 лв
 

Изберете тази полезна, написана с мисъл за читателя книга. За по-малко от $10 ще получите повече от 400 Компетентни Консултации от преподавателката по AutoCAD Елън Финкълстийн и експертите от Technikal Software - Водеща фирма за обучение и техническа поддръжка на AutoCAD. Ще намерите отговори на Въпросите си независимо от това, В Коя област работите и използвате AutoCAD 14 -архитектура, машиностроене, електротехника или друга. Все едно дали имате простичък въпрос относно инсталацията или сложен проблем, свързан с 3D моделиране - ще намерите решението, защото с един поглед в книгата можете:
-Да откриете всеки от стотиците добре подбрани и подредени по теми отговори на всякакви въпроси - от настройките при инсталиране до използването на макроси на AutoLISP.
-Да разрешите проблеми, свързани с ASE, AutoLISP, потребителската настройка на менюта, щриховките, макросите и още много други.
-Да научите експертните отговори на 10-те най-често задавани wъпроса за AutoCAD.
-Да усъвършенствате своите умения с помощта на десетките съвети, предупреждения и пояснения в каретата. Да намерите бързо нужната ви информация в изключително подробния и удобен за използване азбучен указател.

Елън Финкълстийн е написала няколко Книги за AutoCAD и на други Компютърни теми. Тя се занимава с обучение и Консултации по AutoCAD от 1988 г.

В тази книга се съдържат отговорите на тези - и на стотици други - въпроси:
-Как мога да импортирам текст от документ, създаден с текстообработваща програма?
-Моят колега и аз ползваме съвместно компютъра, но имаме различни предпочитания. Как можем да настроим AutoCAD така, че да не трябва да променяме настройките всеки път, когато сядаме да работим?
-Мога ли да изкопирам стилове на оразмеряване от други чертежи?
-Искам да създам плаващ визуализационен прозорец с необичайна форма, така че в него да не се изобразяват части от чертежа, които не желая. Как да направя това?

В офиса отпечатваме чертежите по два начина - като чернови на принтера и като окончателни чертежи на плотера.

Преминаването от единия към другия изисква промяната на множество настройки. Има ли някакъв бърз начин за това?