Тайните пътеки на коренните американци. Ръководство за постигане на вътрешен мир - Томас Майлс

Тайните пътеки на коренните американци. Ръководство за постигане на вътрешен мир
Автор: Томас Майлс
Обем: 448 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Шамбала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-03-28
Нашата цена: 14.56 лв
 

Готови ли сте да се откажете от страховете си? Да намерите мощен източник на физическо и духовно изцеление за вас и околните? Да превърнете самотата в приятел вместо във враг? Искате ли да бъдете в хармония с прекрасния свят на природата, в които живеете? И да получите свещени напътствия как да разширите своите умствени и психични способности?
"...можете да постигнете вътрешен мир
просто като прочетете тази книга
и последвате инструкциите, дадени в нея."
Томас Е. Майлс

В "Тайните пътеки на коренните американци" известният познавач на индианците Томас Е. Майлс разкрива индианските ритуали, пазени дълго време в тайна, и свещените практики, чрез които се призовават както естествени, така и свръхестествени сили. От тези страници ще усвоите духовните практики на хопите, чероките, апачите и сиуксите и ще откриете как да приспособите и използвате древните източници на сила, за да подобрите своя живот днес.
Очаквайте чудеса, докато вървите по древните пътеки. Вътрешният мир, който даряват Небесните Праотци, не е пасивен. Той е изпълнен със сила и действие.

В книгата се включват:
• Медитации за вътрешен мир
• Церемонии за призоваване на необикновени сили
• Ритуали за превръщане на стреса в сила
• Указания за търсене на видение
• Упражнения за разширяване на умствения кръгозор
• Техники за пренасочване на мисли
• Начини за преживяване на вашата свързаност със земята и целия живот

Преди повече от век индианските шамани са предсказали настъпването на нова ера, през която духовните практики на техните народи ще бъдат почитани както от културата на белите, така и от тази на индианците. Томас Е. Майлс е една от главните фигури, допринасящи това предсказание да се сбъдне.