Магията на храната - Скот Кънингам

Магията на храната
Автор: Скот Кънингам
Обем: 388 стр.
Формат в мм.: 145х215
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-04-12
Нашата цена: 9.10 лв
 

ВЪРНЕТЕ МАГИЯТА В ХРАНЕНЕТО

Променете всяка една област от вашия живот, когато избирате храна заради магическата й енергия и я консумирайте, без да забравяте конкретната си цел. Това е хранителната магия и в тази книга тя се разкрива с изобилие от предания и факти, които превръщат изпробването й не само във вкусно ядене, но и в забавление.

Яжте за по-добър секс, за психическа сила и за отслабване. Не случайно хайверът притежава репутацията на любовна храна, но добавянето на малко ванилия или мента може да направи чудеса! Ще видите гъбите в по-ясна светлина, след като изпробвате ефекта им да засилват интуицията, а целината ще придобие ново значение за вас, тъй като насърчава както сексуалното желание, така и психическото осъзнаване, да не говорим за ползата й при диетите за отслабване. Никога вече няма да възприемате храната по досегашния начин!

Буквално всяко едно нещо в килера и кухненския ви шкаф може да се използва за постигането на положителна промяна. От боба до желето от грозде, храната съдържа специфични енергии, които бихте могли да използвате за положителни резултати. Книгата представя почти всички храни, които консумираме, техните естествени енергии и как да ги използваме най-пълноценно. Дадени са и рецепти от любимите семейни ястия на Скот Кънингам.

Храната е свещена част от човешкия живот консумираме я за засищане на ума, тялото и на душата. Сложете довечера на вашата маса древния обичай на хранителната магия, за да постигнете преобразяваща живота ви промяна.