Дан за ангелите - Марина Юденич

Дан за ангелите
Автор: Марина Юденич
Обем: 352 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Персей"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-05-07
Нашата цена: 9.08 лв
 

Отлично познаваща света на олигарсите, Марина Юденич създава този роман, в който прави психологически разрез на лъскавия им и скъп начин на живот, потопен в мащабни престъпления и интриги. Това е и роман за жестоката борба на една жена да се измъкне от оковите на съпруга си, изградил финансова империя, премазвайки всичко и всички по пътя си. Преди години двамата са пристигнали от провинцията, за да завладеят Москва, напълно уверени, че много скоро столицата ще се окаже в краката им. Във времето на промените те успяват да постигнат мечтите си. Но в живота нищо не се дава даром. За успеха трябва да се плати. Той заплаща, обричайки се на живот на ръба, тя – на мъчителен брак с човек, когото е обичала, но бруталното отношение на който е превърнало любовта й в страшна омраза...
Ще дойде момент, когато тя ще заеме мястото му в офиса, в прозорците на който се оглежда Кремъл. Финансовата империя е изправена пред банкрут и тя сама трябва да се справи с това, но й предстои да разнищи една загадка, скрита в тайнствен средновековен замък край Лоара.
Юрист и психолог, журналист и политически PR, Марина Юденич е един от най-популярните руски писатели днес. Била е шеф на пресслужбата на президента Елцин, при управлението на който се родиха руските олигарси.