Събуждане на Лечебната енергия чрез ДАО - Мантак Чиа

Събуждане на Лечебната енергия чрез ДАО
Автор: Мантак Чиа
Обем: 230 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Шамбала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-05-17
Нашата цена: 12.74 лв
 

Мастър Мантак Чиа е създател на системата за Универсално Дао и основател на Център за Универсално Дао и Градината на дао за лечение и обучение, разположена в красива местност в Тайланд. От малък изучава даоисткия подход към живота, за да овладее тънкостите на това познание. Усвоява множество дисциплини. Учителят му от Сингапур го въвежда в тайните на кундалини, даоистката йога и Будистката длан. При мастър Чен Яолун усвоява тайбокс, кунгфу и метода за вътрешната сила на монасите от Шаолин. Научава и строго пазената тайна за функционирането на органите и жлезите, упражнение, наречено Нейгун на костния мозък, както и умението да изчиства блокажите от енергийния поток в тялото. Днес мастър Чиа лекува, обучава, преподава и подготвя инструктори в своя център в Тайланд. През 2002 г. в Градината на дао за първи път провежда практиките по безсмъртно дао по метода на тъмнината. Своите знания той поднася и в книги, за да могат да достигнат до хората от целия свят.

В “Събуждане на Лечебната енергия чрез ДАО” ще научим:
Как да събудим нашата жизнена сила;
Как да отворим централния енергиен канал в тялото;
Как да съхраним нашата енергия, за да може животът ни да се изпълни с повече здраве, хармония и успех;
Как можем да пречистим вътрешните органи, за да се предпазим и излекуваме от болести като астма, ревматизъм, артрит, безсъние, постоянен стрес, хронично главоболие, чести настинки, проблеми с черния дроб и белите дробове.
Мантак Чиа дава в ръцете ни едно ясно, достъпно и написано на разбираем език ръководство, събрало цялата мъдрост и сила на древното даоистко знание - вечно, безначално и неназовимо!