Основи на психичното развитие. Практическо ръководство за аури, чакри и ясновидство - Джон Фридландър, Глория Хемшър

Основи на психичното развитие. Практическо ръководство за аури, чакри и ясновидство
Автор: Джон Фридландър, Глория Хемшър
Обем: 218 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-05-29
Нашата цена: 6.37 лв
 

Това е увлекателна и изчерпателна книга, която предлага на начинаещия в сферата на психичната енергия ясно обяснение за нашата духовна анатомия, а също и приложим план за пробуждане на висшето осъзнаване. Тя съдържа прекрасни, лесни за изпълнение техники за енергийно осъзнаване. Авторите са се погрижили за упълномощаването, независимостта и яснотата, необходима на ученика. Те обясняват някои основни, важни стъпки в разбирането на "невидимия" свят, правят го по-разбираем и достъпен за практически проучвания. Най-важното, тонът на книгата се базира на любовта, както и на мъдростта и техническия опит, с искрено състрадание и непринуденост, които са отличителните белези на истинското учение.
Това задълбочено и разбираемо ръководство за енергийно осъзнаване може да ни помогне да излекуваме себе си и нашите връзки и да участваме по-пълно в прелестта и мистерията на всекидневния живот.

"Завършена психична система, която действително работи. Дадени са лесни за изпълнение, поетапни упражнения, които развиват находчивост и психични умения. Книгата е полезна както за начинаещи и напреднали, така и за преподаватели."
Енодиа Джудит, терапевт и екстрасенс, авторка на "Чакрите - колелата на живота" и "Източно тяло, западен ум"