Арктурианците. Пътеводител за лична и планетарна трансформация - Патриша Перейра

Арктурианците. Пътеводител за лична и планетарна трансформация
Автор: Патриша Перейра
Обем: 272 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Шамбала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-06-05
Нашата цена: 10.92 лв
 

През 1987 г., Патриша Перейра, чиято професия е да потвърждава медицински диагнози, внезапно започва да получава телепатични съобщения, идващи от звездата Арктур. Този необикновен контакт завинаги променя живота й. В хода на беседите, нейните звездни приятели я молят да стане техен говорител, защото имат да съобщят на човечеството важна информация, свързана с оцеляването на нашата планета - Земята. Така се появява поредица от вдъхновени от галактиката ръкописи.
Арктурианците е първият от тях.

Това послание подбужда читателите да си задават въпроси и да се замислят за еволюцията и бъдещето на планетата. Целта на арктурианците е да вдъхнат надежда и сила на човечеството да върви напред и да уверят жителите на Земята, че не са сами във вселената и промените, които предстоят, както и интергалактическият контакт ще донесат много положителни преживявания.

Есетата в книгата хвърлят светлина върху това накъде сме тръгнали, защо съществата от светлина, които са членове на Големия звезден съвет, искат да общуват с нас и как пробуждането на телепатичните способности на хората могат да създадат хармония на Земята.

От тази книга, първата от поредицата, ще научим:
Как да повишим вибрациите на нашето емоционално, духовно и физическо тяло, за да сме в хармония с еволюцията на планетата.
Как да открием и разтълкуваме скритите послания на древните цивилизации, разпръснати на много места на Земята.
Как да се предпазим от грешките, допуснати от други звездни народи, и да не унищожим нашата красива планета.
Защо нямаме причина да се страхуваме от контакт със съществата, идващи от звездите.
Как да реализираме способността си за телепатия.
Какво представлява Законът за Свободата и Любовта, къде се намира Планетата на синия кристал и как можем да достигнем до петото измерение.