Къртицата - Стела Римингтън

Къртицата
Автор: Стела Римингтън
Обем: 288 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Сиела"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-06-15
Нашата цена: 7.74 лв
 

Новият бестселър на бившия главен директор на МИ5

Лиз Карлайл, офицер от английските разузнавателни служби, научава от свой агент, че малка книжарница за ислямска литература е място за тайни срещи. Инстинктът на Лиз й подсказва, че там действа терористична група. Веднага е организирано наблюдение под прикритие и скоро става ясно, че се подготвя терористична акция. За всеобща изненада обаче Лиз е изтеглена от този случай. Никой не допуска, че в същия момент британското разузнаване е изправено пред още по-голямо предизвикателство, с което Лиз е призована да се справи. Сред нейните колеги има “къртица”, внедрена преди години. Потенциалната заплаха за разузнавателните служби би могла да има разрушителни последици от мащабен характер.
Докато колегите й се опитват да предотвратят предстоящо терористично нападение, Лиз впряга всичките си сили и умения, за да разкрие, преди да е станало късно, кой е “къртицата”.

В КЪРТИЦАТА, втория роман с Лиз Карлайл след ЗАПЛАХАТА, Стела Римингтън отново използва служебния си и професионален опит, за да напише следващия си превъзходен трилър за един свят, в който никой няма доверие на никого и нищо не е такова, каквото изглежда.