Кармата в хороскопа. Пътища към творческата сила - Хайди Трайер

Кармата в хороскопа. Пътища към творческата сила
Автор: Хайди Трайер
Обем: 270 стр.
Формат в мм.: 135х215
Издател: ИК "Арос"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-06-15
Нашата цена: 8.92 лв
 

Хайди Трайер е родена през 1943 година. Член е на Германското дружество на астролозите и е ръководител на Центъра за обучение по астрология в Кьолн.
От 1974 година тя съветва хората как да променят към по-добро живота си чрез своите астрологични знания. Нейният опит в тази област и проучванита й, свързани с кармата, където обект на първоначалното тълкуване са собствената й Съдба и карма, са причината да напише книгата "Кармата в хороскопа".
Чрез нея Хайди Трайер дава възможност на професионалните астролози, на любителите и на любознателните, които се интересуват от астрология и карма, да се запознаят с един по-различен прочит на темата за кодираното от звездите знание за човека.
Книгата ви позволява да се задълбочите в тълкуването на всички фактори, оказващи влияние при анализиране на хороскопа от гледна точка на кармата. Тя е предназначена за всеки, който иска да развие кармичните си заложби и да разкрие своята скрита същност. Предназначена е за смелите хора, които няма да допуснат страховете им от кармичните предопределения да прекършат техния естествен път на развитие. Ще им помогне да осъзнаят причините за своята неуве реност и да разчупят привидно неразрушимите стени, изградени от тази неувереност. Важно е осъзнаването, че зад страховитите стени се крият невероятните възможности и необятните висоти, до които Съдбата ни дава шанс да достигнем, за да бъдем не само материално, но и духовно богати.