Фън Шуй за мениджъра. Успех чрез вътрешната и външна хармония - Франц Льоберт

Фън Шуй за мениджъра. Успех чрез вътрешната и външна хармония
Автор: Франц Льоберт
Обем: 316 стр.
Формат в мм.: 145х210
Издател: ИК "Шамбала"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-06-19
Нашата цена: 10.92 лв
 

Не сте ли се питали защо много хора постигат в работата си само 50 % успех, въпреки че бързо овладяват всички теории на добрия мениджмънт – от “правилата за успех” до “позитивното мислене”? Фън Шуй отговаря на този въпрос, като разкрива как се движат различните енергии в модерния индустриален свят. Само хората, фирмите и продуктите, които са в съзвучие с природата, защото са в хармония с положителните енергийни потоци (ци), по магически начин привличат купувачи и клиенти, независимо в какво област работят. Познанието на идеите на Фън Шуй е залог за сила и успех.

”Фън Шуй за мениджъра” ще ви помогне:

Да установите баланс между ин и ян и да използвате Багуа – природната координатна система, за да постигате повече резултати с по-малко усилия.
Да прецените добрите и лошите страни на помещението, в което работите.
Да намерите идеалната за вас професия.
Да изберете подходящо лого, в съответствие с петте елементи.
Да превърнете автомобила – мобилния офис – и бюрото си в място, което ви зарежда с енергия и нови идеи.
Съобразно компанията и бранша, в който работите, с лесни и достъпни средства да повишите притегателната сила за клиентите и авторитета на фирмата, да създадете хармонични отношения между служителите, да повишите тяхната мотивация и работоспособност, да намалите разходите и да отстраните дисхармонията и загубите на време.

Франц Льоберт е отделил много години на усвояването на Фън Шуй и е открил, че единствено симбиозата между прагматичността на Запада и мъдростта на Изтока е залог за постигане на успех, богатство и удовлетворение от живота в съвременния свят.