Крион. Кн. 6. Партньорство с Бог - Лий Каръл

Крион. Кн. 6. Партньорство с Бог
Автор: Лий Каръл
Обем: 394 стр.
Формат в мм.: 130х200
Издател: ИК "Аратрон"
Мека подвързия
Дата на включване: 2007-07-03
Нашата цена: 11.83 лв
 

Тази книга е посветена на Партньорството с Бог. Каква по-значима цел може да има човешкият живот? В началото книгата ни подготвя с посланието, че за всеки от нас има една златна стая, а в нея на трон седи златният ангел на нашата истинска същност. Винаги, когато поискаме, можем да седнем на този трон и да получим даровете на Духа. Затова поредицата от послания "Седнете на стола" е основополагаща за цялата концепция за партньорството. Разгледана е същността на партньорството с Бог и са представени практичните страни на онова, с което разполагаме сега. Крион обяснява различни житейски ситуации, разказва ни за човешката биология и дава нови послания по темата за извисяването.

Представени са и откровенията на Крион за индиговите деца - практическа информация със съвети за общуването с тези деца и характерните им признаци. В книгата са разгледани и две много могъщи качества на новата епоха - намерението и съ-творението.

Скъпи читатели, насладете се на шестата книга на Крион! Тя е написана за вас. Неслучайно четете тези редове. Отпуснете се и се порадвайте на любящия глас от дома!